Stagiair communicatie

Volg jij een opleiding op het gebied van communicatie en ben je op zoek naar een leerzame stage? Ben jij een kei in Social Media, schrijf je met plezier en heb je gevoel voor beeld en taal?

Smash is op zoek naar een initiatiefrijke en besluitvaardige:

Stagiair(e) Communicatie
Voor 24-32 uur per week

Als Stagiair(e) Communicatie ondersteun je het communicatieteam en de manager communicatie bij lopende projecten, je denkt mee op het gebied van social media ontwikkeling binnen Smash en je organiseert bijeenkomsten. Daarnaast schrijf/redigeer je de maandelijkse nieuwsbrief, verzorg je de webredactie en hou je de content van het internet en intranet bij.

De Stichting Mobiele Artsen Service Haaglanden (Smash) is een samenwerkingsverband van gevestigde huisartsen in Den Haag en omgeving. Smash regelt spoedeisende huisartsenhulp in de avond, nacht, het weekend en op alle erkende feestdagen. Als stagiair(e) Communicatie werk je regulier tijdens kantoortijden, echter vragen wij om een flexibele instelling.

Wij bieden je een stageplek voor een periode van 3-6 maanden in een klein, enthousiast team binnen een professionele werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. De stichting is volop in ontwikkeling en daardoor biedt het veel ruimte en kansen voor het opdoen van kennis. Ook krijg je bij ons een passende stagevergoeding.

Ben je enthousiast over deze stage? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief via e-mail t.a.v. mevrouw R. de Boer naar rdeboer@smashaaglanden.nl o.v.v. stage communicatie. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met afdeling P&O op telefoonnummer: 070-3029820

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld**

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
17.00 - 08.00 uur

Weekend
Vrijdagmiddag 17.00 uur tot
maandagochtend 08.00 uur

Feestdagen
Vanaf 17.00 uur de dag ervoor tot 08.00
uur de dag erna