Gediplomeerde verpleegkundig specialisten

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie waarbij je een betekenisvolle bijdrage kunt leveren aan goede patiëntenzorg? Wil jij werken binnen een hecht en deskundig team bij een werkgever die investeert in jouw kennis en gezondheid?

Smash is op zoek naar daadkrachtige:

Gediplomeerd Verpleegkundig Specialisten

Als Verpleegkundig Specialist voer je zelfstandig consulten uit op de huisartsenposten van HMC Westeinde, HAGA Leyweg en HMC Bronovo en heb je een leuke diversiteit aan patiënten.. Je diagnosticeert en behandelt alledaagse klachten zoals infecties van de luchtwegen, oorpijn, urineweginfecties, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat en kleine trauma's. Je volgt hierbij de Nederlandse Triage Standaard (NTS). Samen met de dienstdoende huisarts en postassistent zorg je voor een goedlopend spreekuur, verricht je eenvoudige voorbehouden handelingen en overlegt met de 2e lijn indien nodig.

Functie eisen

  • Je hebt de opleiding Master Advanced Nursing Practice afgerond en bent in het bezit van een BIG-registratie;
  • Je hebt kennis en ervaring in de eerstelijns patiëntenzorg in verschillende leeftijdscategorieën;
  • Je bent in het bezit van het AED reanimatie diploma;
  • Je functioneert uitstekend binnen een spoedeisende setting;
  • Je bent integer, hebt een goed inlevingsvermogen en je staat stevig in je schoenen;
  • Je werkt zorgvuldig en zelfstandig daarnaast kun je goed samenwerken en communiceren op verschillende niveaus.

Wat bieden wij?

Wij bieden een aanstelling van minimaal 14 uur per week. Je komt terecht binnen een hecht team van gezellige collega’s die voor elkaar klaar staan. Wij bieden een speciaal trainings- en scholingsprogramma, waardoor je jouw kennis doorlopend blijft vergroten. Je komt te werken binnen een moderne werkomgeving waar jouw gezondheid centraal staat. De sinaasappels liggen al op je te wachten voor een heerlijk glas verse jus! Tevens bieden wij een aantrekkelijk marktconform salaris met bijbehorende toeslagen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij alle huisartsenposten van Smash. Als Verpleegkundig Specialist ben je werkzaam in de avonden, het weekend en op alle erkende feestdagen. Dit maakt een functie als Verpleegkundig Specialist bij Smash ideaal om te combineren met een gezin.

De organisatie

De Stichting Mobiele Artsen Service Haaglanden (Smash) is een samenwerkingsverband van gevestigde huisartsen in Den Haag en omgeving. Smash regelt spoedeisende huisartsenhulp in de avond, nacht, het weekend en op alle erkende feestdagen.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief via e-mail t.a.v. mevrouw R. de Boer naar rdeboer@smashaaglanden.nl (Personeelszaken). Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Susanne Noordermeer (Leidinggevende Verpleegkundig Specialisten) op telefoonnummer 070-302 98 20.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld **

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
17.00 - 08.00 uur

Weekend
Vrijdagmiddag 17.00 uur tot
maandagochtend 08.00 uur

Feestdagen
Vanaf 17.00 uur de dag ervoor tot 08.00
uur de dag erna