Fysieke Triagisten

Ben jij huisarts in opleiding, basisarts of verpleegkundige? Hou jij je goed staande in stressvolle situaties, ben je zelfstandig en heb je een probleemoplossend vermogen? Heb je een flexibele instelling en ben je betrouwbaar?

SMASH is per direct op zoek naar BIG-geregistreerde:

Fysieke Triagisten
op de huisartsenposten in Den Haag

In de functie van Fysiek Triagist ben je verantwoordelijk voor de opvang van de zelfverwijzers die zich melden op de SEH of de Huisartsenpost. Deze groep zal eerst getrieerd moet worden om te bepalen wat de urgentie en zorgvraag is. Op deze manier kan bepaald worden waar de patiënt het beste geholpen kan worden. Je interpreteert vitale functies van de individuele patiënt en je verricht lichamelijk onderzoek conform fysieke NTS. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in het contact met de patiënten en het overdragen van informatie op medisch niveau aan collega’s van de huisartsenpost of de SEH.

De Stichting Mobiele Artsen Service Haaglanden (SMASH) is een samenwerkingsverband van gevestigde huisartsen in Den Haag en omgeving. SMASH regelt spoedeisende huisartsenhulp in de avond, nacht, het weekend en op alle erkende feestdagen. Wij bieden je een dynamische werkomgeving waar eigen initiatief wordt gestimuleerd. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor bepaalde tijd. De functie kent een markconform salaris, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief via e-mail t.a.v. mevrouw R. de Boer naar rdeboer@smashaaglanden.nl. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met afdeling P&O op telefoonnummer: 070-3029820

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
17.00 - 08.00 uur

Weekend
Vrijdagmiddag 17.00 uur tot
maandagochtend 08.00 uur

Feestdagen
Vanaf 17.00 uur de dag ervoor tot 08.00
uur de dag erna