Verhuizing Huisartsenpost Smash locatie Antoniushove naar locatie Bronovo

Op maandag 24 april aanstaande verhuist Smash de huisartsenpost van HMC Antoniushove naar HMC Bronovo. Smash heeft besloten om gelijktijdig met de SEH van HMC Antoniushove te verhuizen naar locatie Bronovo.

Vanaf deze datum, 08.00 uur ’s ochtends, is er geen HAP en ook geen SEH meer in HMC Antoniushove. Op de SEH van HMC Bronovo is 24/7 en op de HAP van Smash in de ANW uren, alle zorg voor handen.

Faciliteiten

De moderne faciliteiten en nieuwe werkwijzen maken een snelle en zorgvuldige diagnose en behandeling mogelijk, in een patiëntvriendelijke omgeving. Vanaf maandag 24 april 2017 bieden HAP en SEH op HMC Bronovo gezamenlijk, net als op HMC Westeinde, volledige spoedzorg.

Zelfverwijzers

De triage van de zelfverwijzers zal in deze tijdelijke situatie plaatsvinden op de SEH. Patiënten die zich zonder verwijzing melden aan de balie van de HAP kunnen naar de SEH verwezen worden voor triage. Als na triage blijkt dat de patiënt beter af is op de HAP dan krijgt hij of zij een afspraak bij de Verpleegkundig Specialist in de agenda (wanneer de ingangsklacht dit toelaat).

Locatie HAP

De huisartsenpost van Smash bevindt zich op een tijdelijke locatie in de Focuskliniek. Dit is op de begane grond en via de hoofdingang van het Bronovo ziekenhuis bereikbaar (route 8). Na binnenkomst in de centrale hal slaat u rechtsaf de gang in. De eerste grote gang rechts is de Focuskliniek.

Parkeren

Parkeren kan op de grote parkeerplaats van het Bronovo ziekenhuis.

Voor meer informatie: www.smashaaglanden.nl, www.mchaaglanden.nl, www.bronovo.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
17.00 - 08.00 uur

Weekend
Vrijdagmiddag 17.00 uur tot
maandagochtend 08.00 uur

Feestdagen
Vanaf 17.00 uur de dag ervoor tot 08.00
uur de dag erna