Teamleider

Bent u een daadkrachtige leidinggevende die geen uitdaging uit de weg gaat? Kunt u niet wachten om binnen de spoedzorg uw innovatieve ideeën uit te voeren en uw team naar een hoger niveau te tillen?

Wij van Stichting Mobiele Artsen Service Haaglanden (Smash) zijn op zoek naar een organisatie verstevigende:

Teamleider m/v
(voor 38 uur per week)

DE FUNCTIE

Als Teamleider bent u verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van uw team zorgprofessionals. met uw collega Teamleiders binnen het primair proces slaat u de brug tussen de werkvloer en het management/de directie. U ziet toe op een juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting (het voeren van selectiegesprekken en het inroosteren van medewerkers behoort tot uw werkzaamheden) en u zorgt voor een effectieve inrichting en coördinatie van teamprocessen. Daarnaast voert u jaargesprekken, bewaakt u het ziekteverzuim aan de hand van de Wet Verbetering Poortwachter en draagt u bij aan een prettig arbeidsklimaat.

UW PROFIEL

  • U beschikt over competenties die behoren bij HBO werk- en denkniveau, aangevuld met ruime ervaring als leidinggevende;
  • U heeft kennis van zowel de NHG-richtlijnen en kwaliteitsrichtlijnen als protocollen en procedures binnen de huisartsenzorg;
  • U bent een daadkrachtig persoon die in staat is op een positieve manier veranderingen te implementeren;
  • U kunt tactvol communiceren op verschillende niveaus en u bent secuur in het uitvoeren van uw werkzaamheden.

DE ORGANISATIE

De Stichting Mobiele Huisartsen Service Haaglanden (Smash) is een zorginstelling die voor en door huisartsen is opgericht met als primaire proces het leveren van laagdrempelige, hoogwaardige spoedeisende huisartsenzorg tijdens de avond, nacht, weekenden en feestdagen in de plaatsen Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar.

Patiënten die (acuut) huisartsenzorg nodig hebben bellen in de avonden, nachten en in het weekend met onze organisatie. Door een team van zorgverleners (huisartsen, verpleegkundig specialisten, triagisten, postassistenten en mobiel assistenten) wordt bekeken hoe de zorgvraag moet worden behandeld en afgehandeld. Een deel van de patiënten krijgt een telefonisch advies, een ander deel wordt uitgenodigd voor een consult op een huisartsenpost en een kleinere groep wordt bezocht door een huisarts thuis. Onze organisatie wordt gekenmerkt door passie voor zorg en gaat uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en talenten.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving waarbij eigen initiatief wordt gestimuleerd. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor bepaalde tijd voor 38 per week met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. U zal zowel op kantoortijden als gedurende avonden, nachten en weekenden werkzaam zijn en u heeft regelmatig 24 uur bereikbaarheidsdienst. De functie kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de zwaarte van de functie met bijbehorende toeslagen, conform de CAO Huisartsenzorg.

REAGEREN?

Als u belangstelling heeft en u zich voor de functie geschikt acht, kunt u uw sollicitatie met duidelijke motivatie en CV per e-mail sturen naar mevrouw R de Boer: rdeboer@smashaaglanden.nl o.v.v. ’Vacature teamleider”. Voor eventuele verdere inlichtingen over de functie kunt u zich wenden tot de afdeling Personeelszaken. T.: 070-3029820 of E.: P&O@smashaaglanden.nl.

SCREENINGSBELEID

Wij hanteren een screeningsbeleid, waarbij o.a. het inwinnen van referenties en het opvragen van een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ (VOG) behoort tot onze standaard procedure bij indiensttreding. Verder kan assessment onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld**

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
17.00 - 08.00 uur

Weekend
Vrijdagmiddag 17.00 uur tot
maandagochtend 08.00 uur

Feestdagen
Vanaf 17.00 uur de dag ervoor tot 08.00
uur de dag erna