Functionaris Informatiebeveiliging en Data-analyse

Ben jij dé expert op het gebied van informatie en op zoek naar een afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid? Zie jij het als een uitdaging om binnen de spoedzorg een groeiende organisatie verder te professionaliseren?

Wij van Smash zijn op zoek naar een:

Functionaris Informatiebeveiliging en Data-analyse
Voor 32 uur per week

Jouw functie bestaat uit twee rollen, informatiebeveiliging en data-analyse, beiden ter ondersteuning van kwaliteit en beleid. Binnen Smash is er nog een slag te maken op dit gebied en daardoor krijg jij de ruimte om met behulp van jouw kennis en ervaring invulling te geven aan de functie.

Op het gebied van privacy en informatiebeveiliging verhoog je kennis en bewustzijn bij het management, zorgverleners en medewerkers en je beantwoordt vragen en klachten over de omgang met gegevens van betrokkenen bij Smash, haar medewerkers en patiënten. Je maakt inzichtelijk wat er met patiëntgegevens en andere persoonsgegevens gebeurt en houdt meldingen van incidenten met persoonsgegevens bij. Daarnaast hou jij je bezig met het inrichten en verbeteren van kwaliteitsprocessen om de informatiebeveiliging in de organisatie steeds verder te optimaliseren. Hieronder valt ook het inzichtelijk maken van risico’s en de borging van verbeteringen.

Op het gebied van data analyse breng je data uit diverse bronnen samen en leg je de relatie tussen de verschillende databronnen. Je zorgt dat processen, knelpunten en scenario’s cijfermatig onderbouwd kunnen worden en vertaalt dit naar concrete adviezen ter ondersteuning van het management.

Functie eisen

  • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau en je hebt werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging en data-analyse;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je werkt zeer zelfstandig, je hebt goed inzicht in organisatieprocessen en je bent conceptueel en analytisch sterk;
  • Je bent in staat een onafhankelijke rol aan te nemen binnen een organisatie;
  • Je bent bekend met de problematiek binnen de spoedzorg;
  • Je stelt reële en praktische doelen en bent goed in het stellen van prioriteiten;
  • Je weet juridische en technische vraagstukken te plaatsen en vraagt op het juiste moment hulp van experts;
  • Je vindt het leuk om te puzzelen met cijfers en je hebt overtuigingskracht.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Smash is een groeiende organisatie met veel ambities, waardoor jouw functie ook in de toekomst dynamisch blijft. Je komt te werken binnen een moderne werkomgeving waarin gezondheid centraal staat. De sinaasappels liggen al op je te wachten voor een heerlijk glas verse jus! Tevens bieden wij een aantrekkelijk marktconform salaris (variërend van €3.049,- tot €4.403,- bruto per maand o.b.v. 38 uur, afhankelijk van kennis en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het volgen van opleidingen.

De organisatie

De Stichting Mobiele Artsen Service Haaglanden (Smash) is een samenwerkingsverband van gevestigde huisartsen in Den Haag en omgeving. Smash regelt spoedeisende huisartsenhulp in de avond, nacht, het weekend en op alle erkende feestdagen.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief via e-mail t.a.v. mevrouw R. de Boer naar rdeboer@smashaaglanden.nl. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met afdeling P&O op telefoonnummer: 070-3029820

**Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld**

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
17.00 - 08.00 uur

Weekend
Vrijdagmiddag 17.00 uur tot
maandagochtend 08.00 uur

Feestdagen
Vanaf 17.00 uur de dag ervoor tot 08.00
uur de dag erna