Over ons

Smash is een organisatie vóór en dóór huisartsen. Smash is de toegangspoort tot medisch noodzakelijke huisartsenzorg in de regio Haaglanden buiten de reguliere openingstijden van de huisartspraktijk. Bij Smash kunnen patiënten met spoedeisende klachten terecht, dit zijn klachten die niet tot de volgende dag kunnen wachten. Smash geeft een adequaat antwoord op medische hulpvragen. Daarbij hanteert Smash een professionele triage-methodiek, waarbij de hulpvragen op urgentie en benodigde zorg worden beoordeeld.

Missie

Smash is een zorginstelling die de huisartsen uit de regio Haaglanden faciliteert in het bieden van spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg aan de patiënten (en passanten) van de aangesloten huisartsen binnen de ANW uren en op erkende feestdagen, op een kwalitatief hoogwaardige manier en volgens professionele richtlijnen.

Visie

Smash organiseert spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg voor patiënten in het werkgebied van de aangesloten huisartsen die niet met hun klacht kunnen wachten tot de volgende werkdag.

 

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
17.00 – 08.00 uur

Weekend
Vrijdagmiddag 17.00 uur tot
maandagochtend 08.00 uur

Feestdagen
Vanaf 17.00 uur de dag ervoor tot 08.00
uur de dag erna